Diensten


Taxivervoer

Taxivervoer

Na transport probleem...?

Bent u het beu om in de file te staan, te wachten op een tram of een bus die weeral te laat is of eindeloos te moeten wandelen na een lange zoektocht naar een betalende parkeerplaats?
Neem dan contact op met Taxi Antwerpen Service en bestel uw taxi. Onze dienstverlening gebeurt vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen en natuurlijk bedienen we ook de regio’s Antwerpen en De Kempen.
Onze professionele chauffeurs doen er alles aan om u veilig en comfortabel op uw bestemming te brengen. Bij Taxi Antwerpen Service bent u aan het juist adres voor een taxi in uw buurt.
taxi antwerpen Internationaal

Internationaal

Wenst u zich comfortabel...?

Wenst u zich comfortabel, snel en veilig te verplaatsen van of naar het buitenland maar beschikt u niet over een wagen, hebt u vliegangst of bent u misschien zelf niet meer in staat om rijden door een ongeval in het buitenland? Dan hebben wij voor u een van onze comfortabele wagens klaarstaan.
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan u altijd bij ons terecht..
taxi antwerpen Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Wij vervoeren u van en naar verschillende luchthavens.

Wij vervoeren u van en naar verschillende luchthavens in binnen- en buitenland en bieden plaatsen aan tot 8 personen.
Of het nu gaat om een welverdiende vakantie of een zakenreis, onze ervaren chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar. Met Taxi Antwerpen Service begint uw reis alvast in alle comfort en zonder zorgen. Goede reis!
taxi antwerpen Groepsvervoer

Groepsvervoer

Wilt u gezellig met meer mensen op pad?

Wilt u gezellig met meer mensen op pad en met allen op hetzelfde tijdstip aankomen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een minibusje.
Wij bieden plaats aan tot 8 personen voor zowel zakelijke als privédoeleinden. Met TAS, wordt jullie uitstapje beslist een gezellig uitstapje.
 nacht taxi antwerpen service

BOB-2-RENT

Een glaasje teveel gedronken maar u wilt uw wagen...

Bob-2-Rent brengt u veilig thuis in uw eigen auto. Eén telefoontje volstaat en Bob arriveert binnen de kortste tijd op de afgesproken plaats. Na het overhandigen van uw sleutels aan onze chauffeur, rijdt hij vervolgens naar de gewenste bestemming.
Voor een nuchtere oplossing moet je bij ons zijn!
taxi antwerpen Taxikoerier

Taxikoerier

TAS is geen koerierdienst zoals alle andere.

Wij, als taxikoerier, nemen alle engagementen van onze klanten serieus en garanderen een feilloze service waar snelheid en effeciëntie primeren. Wenst u met spoed een belangrijke brief, document of pakketje te versturen waarbij uw product met zorg wordt behandeld?
Dan bieden wij u de juiste oplossing!